Kaşarlı Mantar
Malzemeler :
500 gr mantar
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı tereyağ veya sıvıyağ
Tuz
Yapılışı:
1. Mantarları temizleyip küçük küçük doğrayın. Tavada yağı eritip mantarları ekleyin.
2. Mantarlar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin.(Yaklaşık 10 dakika)
3. Tuzunu ekleyip rende kaşar peynirleri üzerine yayın. Kaşarlar eriyince ocağın altını kapatı servise verin. Afiyet Olsun
Pazar Kahvaltılarında sıcak birşeyler yemek isteyenler için birebir.
Oleyyyy devamı geliyor :))))Hemen deneyeceğim....
YanıtlaSilBu akşam yaptım Misafirlerim parmaklarını yediler.Mantar yeterli gelmedi.Daha yok mu dediler.Son lokmayı paylaşamadılar ellerine sağlık...
YanıtlaSil